Flippad dag

"Hade jag kunnat köpa egenskapen ödmjukhet så hade jag sprungit och köpt den till dig för längesen och när jag ändå är där så kan jag ju passa på och köpa mig ett rent samvete."

Alla människor är inte lika värda

En god vän sa något väldigt klokt till mig idag, något i stil med
"Våra värden avgörs av våra egna handlingar."
Nu kanske jag verkar lite fördömande och hård men det beror helt på hur detta tolkas.
Har en våldtäktsman lika högt värde som en prickfri tvåbarnsmamma?
Alla människor kan omöjligt ha ett lika värde.


Jag är lite som Jesus,

hatad på deltid, älskad på heltid.


Fy skäms

Orkar egentligen inte ens dra upp det men jag börjar bli irriterad på dig och din extrema dubbelmoral. Du är ta mig fan värre än Mona Sahlin och Sverigedemokraterna tillsammans. (Jag mår illa och får sura uppstötningar varje gånga jag går förbi deras valplanscher.) Kan väl erkänn att det är jag själv som har slagit mig över fingrarna men förtjänade jag verkligen det där?


Halkkörningen gick bra

Dagens tips! Försök undervik köra in i husväggar vid halkkörning. Det kan stå dig dyrt och kosta mycket pengar.  


Vi svenskar är världsmästare i dubbelmoral

Tur att vi är bra på något.

Be healthy kids

Egentligen så hade jag velat skriva något brutalt och ganska ogenomtänkt, men jag tror jag hoppar över det idag. Nu ska jag inviga mitt så kallade inträde/tillträde till Systembolaget. Tiden går alldeles för fort!


Ambitions

Nu har jag städat hela huset och fixat med lite annat nödvändigt. Ska försöka börja med maten nu innan tjocka släkten invaderar huset. Ack, vilka ambitioner! Jag fyller 20 i morgon och har tänkt fira hela helgen. Väntar nu på att pappa och Tre Apor ska anlända så jag slipper sitta törstig.

Nöjd städtjej.



Uppriktighet är inte att säga det man tänker

utan att mena det man säger.



Mona Toblerone Shalin

Bottenskrapet är de det där folket som bor i sunkiga 80-tals lägenheter lite utanför stan. Som inrett med trasmattor och ljusstakar från Hem & Hobby, röker under fläkten, pratar i telefonen samtidigt som de försöker hänga med i en dålig dokusåpa. De där folket som antagligen aldrig jobbat och som lever som parasiter på den andra hälften. En inkomst som någon annan sliter och jobbar för men som ändå rullar in på ditt konto varje månad, ett så kallat socialbidrag. Kanske har du förtidspasionerats av något hypokondriskt påhittat skäl, passar på och jobbar svart samtidigt som a-kassan går rakt ner i fickan utan att du behöver lyfta ett finger. Du tjänar inte på att gå till jobbet om du är låginkomsttagare, du tjänar lika mycket pengar som när du sitter hemma och pillar dig i naveln.  Det ska vara rättvist säger Mona Shalin som suttit och poserat med en 6000 kroners väska från Louis Vuitton efter att ha deltagit i en partiledardebatt och som sedan knallade iväg till affären för att köpa Toblerone för skattebetalarnas pengar.
En annan skulle fått sparken direkt men hon lyckas på något vänster klamra sig fast. 
Jag vill inte att en icke-tv-licensbetalare ska styra Sverige.


Besviken & lite arg

Idag ska jag klaga på mänskligheten!

Något som jag verkligen kan störa mig på är människor som snackar skit, går bakom ryggen och som är oärliga. Det stavas FALSKHET. Människor som inte kan stå för vad dom har gjort eller gör är fruktansvärt fult i mina ögon, för då ska man ge fan i att göra det eller åtminstånde tänka efter innan man gör det. Alla gör fel ibland, men bara en idiot gör samma misstag två gånger.

Jag gillar människor som är raka och ärliga. Men enligt mig är det skillnad på att vara rak och rak. Du kan vara elakt eller brutalt rak och då är det plötsligt en jävligt svinig egenskap. Du kan också vara rak på ett bra sätt och det är sånna människor som uppskattas från min sida. Sluta fega, skapa er en åsikt och tyck till för fan!   

Människor runt omkring som tror att dom är något som dom absolut inte är och som de antagligen aldrig heller kommer att bli äcklar mig. Klart man ska attityd, men på rätt sätt! Attittyd & ödmjukhet är en fin kombination av egenskaper. Dagens visdomsord är nu skrivna. Ha en god kväll!

Ta det inte personligt.
Over and Out

En käftsmäll eller kanske en tankeställare

Tips till er som inte tycker att det finns något att göra i Skövde, skaffa er ett intresse eller flytta från staden?
Eller engagera er i politik och ta tag i skiten istället för att klaga.
Det är okej att klaga om man gör något åt det.
Tråkigt och inse, men livet består av rutiner som vi följer dagligen.
Det flesta går upp på morgonen, går till jobbet, kommer hem... och så fortsätter det så. Jag tror inte att det är så mycket annorlunda någon annanstans i det svenska samhället. Nå, flytta till stockholm om du vill ha en högre puls och en stressigare stad. Många trivs nog ganska bra här men väljer att klaga. Antagligen har dom inte något vettigare för sig och förmodligen för att dom aldrig har haft ett jobb, är jävligt avundsjuka eller bara mår dåligt?  Det handlar nog bara om något så simpelt som att försöka ändra attityd och syn på saker runt omkring. Att alltid försöka tänka positivt är ju i alla fall en väldigt bra början.


Själv vill jag helst inte bo kvar i Sverige. Dels för att jag inte trivs med klimatet och för att jag vet att jag trivs bättre med människorna utomlands.
Tror dock att det flesta, även jag själv kommer att hamna i den "tråkiga staden" förr eller senare. 
Kanske en tråkig tanke men jävligt sant.
Vad tar mig tillbaka till en stad som jag egentligen aldrig har tyckt om?
Trygghet, rutiner och struktur?
Kan avlusta med att säga att jag är glad att jag föddes i Sverige.
Ska försöka klaga mindre och agera mera.

Vi svenskar gillar att klaga när vi står brevid och ser på.


RSS 2.0